Tools

simison said

simison  

Kellään kokemusta tämmöisestä domain-checkistä?

6 comments

simison posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

6 comments

Bottom

simison  

Saatiin tämmönen, onks tää joku huijausyritys vai mitä ihmettä?




(If you are not the person who is in charge of this, please forward to the right person/ department, as this is urgent, thank you.)

Dear CEO,

We are the department of registration service in China. we have something which needs to confirm with you. We formally received an application on August ,30th, 2010, One company called " Medau Trading Inc " is applying to register " hitchwiki" as brand name and domain names as below :

hitchwiki.asia

hitchwiki.cn

hitchwiki.com.cn

hitchwiki.com.hk

hitchwiki.com.tw

hitchwiki.hk

hitchwiki.tw

hitchwiki.in
After our initial checking, we found the brand name and domain names being applied are as same as your company! So we need confirmation with your company. If the aforementioned company is your business partner or your subsidiary, please DO NOT reply us, we will approve the application automatically. If you don't have any relationship with this company, please contact us within 7 workdays. If over the deadline, we will approve the application submitted by " Medau Trading Inc " unconditionally.

Best Regards,

Maxime Wei

Senior Consultant

simison commented on posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

kestinen  

Paha sanoo ilman että näkee, mistä osoitteesta se on tullut. Jotenkin hämärää, että manner-Kiinan domain-virasto voisi rekisteröidä myös Taiwanin ja Intian puolesta, Honkkarikin on autonomisena alueena vielä siinä ja siinä.

Laita koko sähköposti (siis headereineen päivineen) dumppina johonkin niin voin selvittää asiaa =)

Mutta ei kai se Hitchwikiä haittaa, vaikka annettaisiin rekisteröidä johonkin kaukoitään samannimisiä domaineja, kun pääte on eri?

kestinen commented on posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

simison  

@kestinen kyl se haittaa jos halutaan itse rekisteröidä ne. ;-) Myöskään minkäänlaiset huijaussaitit meidän nimellä ei oo kivoja. Nyt meillä on Kiinasaitti vaan osotteessa http://hitchwiki.org/zh/首页

From: maxime <maxime@drc-china.org>
Subject: Concerning " hitchwiki" Brand Name dispute.
Date: 30. elokuuta 2010 9.49.05 UTC+3.00
Reply-To: maxime@drc-china.org

Liitteenä myös koko posti.

simison commented on posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

kestinen  

Jaaha, tuo on joku yksityisyritys. .cn-domaineja hallitseva viranomainen on http://www.cnnic.net.cn/en/index/, riita-asioissa http://www.cnnic.net.cn/html/Dir/2003...

kestinen commented on posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

simison  

@kestinen tänks! Vissiin vain siis yrittävät pelotella rekisteröimään nuo domainit. Clever bastards. :-)

simison commented on posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

saarikko  

jep, näitä on ollut jo muutaman vuoden. Yrityksiä, jotka tarjoavat rekisteröintipalvelua huimaan ylihintaan. Tavallaan huijauksia, tavallaan ei.

Monessa maassa on tavaramerkin omistajalla aina etuoikeus omaan domainiinsa. Toisissa maissa taas vaaditaan juridinen läsnäolo domainin rekisteröintiin.

En suosittelisi noiden käyttämistä. Rekkaus suoraan vaan ko. viranomaiselta.

saarikko commented on posted to #qaikusourcing 30.08.2010 (fi)

Login or register to leave a comment

Publicity
These messages are public and can be seen by anyone.